Децата в Чернооченско отбелязаха Деня на Европа

Новини
rbt

С разнообразни дейности възпитаниците на училищата и детските градини на територията на община Черноочене и тази година отбелязаха Деня на обединена Европа и на ученическото самоуправление.

За празника училищният вход на Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене беше украсен със знамената на страните от Европейския съюз. Учениците отбелязаха, че Деня на Европа е посветен на мира и обединението на стария континент.

Този път за деня на ученическото самоуправление възпитаниците на СУ „Христо Смирненски“ посрещнаха ръководството на учебното заведение с пожелание за отговорно отношение и успешно справяне със задачите през деня. Учениците почувстваха колко важно и задължаващо е ръководенето на учебната институцията, и всяко преподаване на уроците и грижата за всеки един от тях.

Възпитаниците, влезли в ролята на своите учители и ръководството на училището, приеха сериозно задължението да организират учебния процес. Най-ентусиазираните си обещаха да изберат точно тази професия, за да бъдат максимално полезни на обществото.

Ръководството и преподавателите на СУ „Христо Смирненски“ с. Черноочене пожелаха много кураж и постоянство при сбъдване на мечтите си, а на колегите-учители искрена благодарност за подкрепата и търпението към учениците.

Исмет ИСМАИЛ