Чернооченско с първи кардиологичен кабинет

Новини

В Черноочене официално отвори врати първата амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по кардиология. Кабинетът на д-р Джанан Нешад се намира в сградата на новия здравен център в Черноочене на д-р Себахат Мехмед.
Кабинетът е оборудван със специализирана кардиологична апаратура, която позволява детайлно да бъдат изследвани и проследявани пациентите със сърдечни заболявания.
Кметът на Община Черноочене Айдън Осман уважи събитието. Той пожела успех на младата лекарка и приветства инициативата за нова придобивка, което е в полза на населението.
Присъстваха много гости сред които новоизбраният градоначалник на Община Черноочене Айджан Ахмед, народният представител от кърджалийски район Елван Гюркаш, кметове на населени места, общински съветници и граждани.
Д-р Джанан Нешад ще осигурява диагностика, лечение, наблюдение на болни, консултации, оказване на специализирана медицинска помощ по кардиология в целия й обем, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ и други медицински дейности за обслужване на пациентите.
Вътрешното разположение и дизайн на помещението позволява максимална ефективност и целесъобразност на дейността, а кабинета е модерно обзаведен и оборудван с уреди и апарати.
Семейство д-р Джанан Нешад и д-р Рамадан Нешад са млади лекари със специализации в областта на кардиологията и денталната медицина.
Исмет ИСМАИЛ