Шестима отличници от „Випуск 2023 г.“ с награди от Община Черноочене

Новини

За отличен успех, активно участие в училищния живот и постигнати добри резултати в учебно-възпитателния процес Община Черноочене награди шестима зрелостници от „Випуск 2022 г.“ на Средно училище „Христо Смирненски“. На церемонията по връчване на призовете присъстваха кметът на Община Черноочене Айдън Осман, председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер и представители на общинското ръководство.

Айсун Али, Вилдан Махмуд, Севилай Салим, Туче Муса, Тюлай Селятин и Юсеин Кадир получиха своите парични стимули от кмета на Община Черноочене Айдън Осман.

„Нашите ученици трупат призове на национални и международни състезания и олимпиади. Благодаря ви! Честит празник, скъпи зрелостници“, каза Айдън Осман. Той пожела здраве, сили и устрем, за да успеят да реализират своите лични начинания, да придобият нови знания и преди всичко да бъдат здрави и щастливи.

Тържеството по изпращане на „Випуск 2023 г.“ на Средно училище „Христо Смирненски“ с. Черноочене ще се състои на 24-ти май в двора на училището.

Исмет ИСМАИЛ