Кметът на община Черноочене раздаде над 500 карамфила за 8-ми март

Новини

8martНад 500 дами от Чернооченско се веселиха на дамско парти за 8 март. Кметът на общината Айдън Осман и председателката на Общинския съвет Бедрие Газиюмер уважиха празничния купон. Специален гост на събитието беше депутатът от Кърджали Ердинч Хайрула. Присъстващите жени получиха цветя в знак на уважение и като символ на нежността, която излъчват. Айдън Осман поздрави нежните половинки и им пожела, по времето на тази специална вечер да избягат от семейните и служебни проблеми. „Вашата жизнерадост и усмивки са необходими и полезни, за да осъществим лични и професионални каузи и идеи, и за да пламти вечно огънят в семейното огнище“, заяви Осман.
Дамите не чакаха покана, за да окупират дансинга. Те заляха дисководещите с предпочитания за различни стилове музика. Диджеите успяха да удържат на бързото темпо. Празнуващите бяха във вихъра на танца и ритмично сменяха денс парчета с народни песни. Най-накрая всички извиха дълго хоро.
Проявата беше добър повод дамите да усетят, че са обичани и да се почувстват специални, защото за тях всеки един признак на нежност и внимание е от голямо значение.
Нежните половинки от Черноочене за пореден път доказаха, че са незаменими както в работата си, така и в развлеченията. А най-важното, е че прекараха незабравими мигове в празничната нощ.