Айдън Осман посреща с карамфил дамите в Община Черноочене

Новини

Кметът на Общината Черноочене Айдън Осман и служителите за поредна година засвидетелстваха своето уважение към представителите на нежния пол в администрацията по случай 8-ми март – Международния ден на жената. Той посрещна дамите пред Информационния център на администрацията лично подари червен карамфил на всички общински служителки. Айдън Осман им пожела да бъдат щастливи, обичани и ценени от мъжете.

„Позволете ми да поднеса нашите сърдечни поздрави и пожелания“, заяви Айдън Осман. Той подчерта, че както жените са добри домакини и майки, така през годините са се доказали като добри ръководители и администратори.

Служителките благодариха на кмета за жеста. Пожеланията на Айдън Осман бяха посрещнати от дамите с благодарност и вяра, че техния професионализъм и упоритост в работата са ценени, наред с тяхната всеотдайност, любов и загриженост към семейството.

Карамфили получиха и кметиците на населените места от района, както и работещите дами в различни колективи на територията на община Черноочене.

Празнично настроение кипеше и в училищата и детските градини на територията на община Черноочене. Децата отново изненадаха своите учителки и майки. Под ръководството на своите учителки деца във всяка група пяха песни, играха в различни сценки и рецитираха без умора произведения, посветени на майката.

Исмет ИСМАИЛ