Цветя за дамите в Община Черноочене

Новини

Кметът на Общината Черноочене Айдън Осман и служителите за поредна година засвидетелстваха своето уважение към представителите на нежния пол в администрацията по случай 8-ми март – Международния ден на жената. Лично кметът посрещна дамите пред Информационния център на администрацията и подари на всяка една червен карамфил. Той им пожела да бъдат щастливи, обичани и ценени от мъжете.

„Позволете ми в този специален ден да поднеса нашите сърдечни поздрави и пожелания“, каза Айдън Осман. Той изрази признателността си на дамите в администрацията за ежедневната работа. Подчерта, че както жените са добри домакини и майки, така през годините са се доказали като добри ръководители и администратори.

Служителките благодариха на кмета на Община Черноочене за жеста. Пожеланията на Айдън Осман бяха посрещнати от дамите с благодарност и вяра, че техния професионализъм и упоритост в работата са ценени, наред с тяхната всеотдайност, любов и загриженост към семейството.

Карамфили получиха и кметиците на населените места от района, както и работещите дами в различни колективи на територията на община Черноочене.

От 36-тима кметове и кметски наместници на населените места в община Черноочене 10 са дами.

Исмет ИСМАИЛ