Малките чернооченци с медали от Сдружението на началните учители

Новини

Дни преди края на учебната година за втора поредна Беркай Салим от 3 „б“ клас на Средно училище „Христо Смирненски“ в Черноочене е удостоен със златен медал от Сдружението на българските начални учители – гр. София. Със златни медали са отличени и Аяз Иляз от 1″a“ клас, Шахин Мехмед от 3 „а“ клас и Серенай Халил от 3″б“ клас.
За поредна година учениците от начален етап на СУ „Христо Смирненски“ с желание се включиха в в различните по тематика състезанията на Сдружението. Общо 32-ма възпитаници са отличени с грамоти и златни, сребърни, и бронзови медали.
Директорът Иван Стойков и училищното ръководство поздравиха призьорите и връчи наградите на специално тържество.
„Радваме се, възпитаниците ни в унисон с девиза на училището „Знаещи и можещи“ показват успехи в различни състезания“, подчертаха те.
Учителите благодариха и на родителите, че с търпение и всеотдайност са подкрепили децата си по време на дистанционното обучение.
В училището са създадени всички удобства за провеждане на учебния процес благодарение реализиран проект на Община Черноочене за саниране и на сградата и облагородяване на училищния двор, казаха от школото.
Исмет ИСМАИЛ