Децата на Черноочене с поздрав към мама

Новини

Малките възпитаници от училищата и детските градини на територията на община Черноочене отново изненадаха своите майки по случай 8-ми март – Международния ден на жената. Бурна дейност кипеше и по празничната украса на учебните стаи с цветя и балони.

В уречения час любопитните майки гледаха онлайн своите рожби. Под ръководството на своите учителки деца във всяка група пяха песни, играха в различни сценки и рецитираха без умора произведения, посветени на майката. В помещенията зазвучаха медните гласчета на децата. Всяко от децата отправи поздрав към майка си. Всяка изречена дума преливаше с чувство на любов, всеки звук стопляше майчиното сърце.

Украса имаше и в учебните помещения на най-голямата детска градина ДГ „Знаме на мира“ с. Черноочене. От името на колектива, директорката на градината Елмаз Апти изрази благодарност, че родителите доверяват децата си на тях. Увери ги, че възпитанието на малчуганите им е в сигурни ръце. Тя поздрави майките с празника и използва повода да благодари и на ръководството на Община Черноочене за оказаното съдействие през годините на училищното и предучилищното образование в района.

Исмет ИСМАИЛ