Кметът на Черноочене награди изявени педагози

Новини

24-may-001В навечерието на празника на българската просвета и култура и на славянската писменост, кметът на община Черноочене Айдън Осман награди 11 педагози за постигнати добри резултати през учебната година. Отличените са от учебни заведения и детски градини на територията на общината. Освен грамоти, просветните дейци получиха и парични стимули.
Учителите са постигнали високи и трайни резултати в педагогическата дейност, повишили са квалификацията си и са издигнали авторитета на професията. Някои от тях са приложили в работата си иновации, участвали са е в разработването и реализирането на проекти и са провеждали активна дейност с ученици и родители.
24-may-008Кметът Айдън Осман поздрави отличените и им връчи наградите на официално тържество. Пожеланията му бяха, да бъдат все така всеотдайни при работата им с децата. Осман се развълнува особено, огато поднесе приза на дългогодишната си учителка Нурие Юсуфова.
За пореден път местният управник изтъкна, че един от основните приоритети на общинската управа е подобряване условията, в които се осъществява учебно-възпитателния процес.
„Винаги отдаваме почит на тези, които влагат всеотдаен труд в работата си“, заяви Айдън Осман. Той допълни, че ръководството на администрацията в Черноочене се стреми да запази училищата чреа дофинансиране със средства от общинския бюджет.