Община Черноочене награди шестима от Випуск 2019

Новини

За отличен успех, постигнати добри резултати в учебно-възпитателния процес, участие в международни конкурси и културни форуми в страната и чужбина община Черноочене награди шестима зрелостници от Средно училище „Христо Смирненски“. Джансел Мюмюн, Емир Сали, Мерлин Емурла, Бурчин Яха, Селвер Мехмед и Мелиса Иса получиха своите парични стимули от кмета на община Черноочене Айдън Осман на празненството по повод изпращането на Випуск 2019 и най-светлият празник 24-ти май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Айдън Осман пожела здраве, сили и устрем, за да успеят да реализират своите лични начинания, да придобият нови знания и преди всичко да бъдат здрави и щастлив.

„От днес пред вас стои голямата предизвикателство на живота“, заяви Айдън Осман. Той зарадва присъстващите, че от новата учебна година след реализиране на спечелен проект на община Черноочене за модернизация и внедряване на енергийна ефективност на сградния фонд  на СУ „Христо Смирненски“  и благоустрояване на дворни площи по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., учителите, персонала и учениците на училището ще усетят постигнатите най-високи европейски стандарти за енергоефективност и функционалност на средата за обучение.

Сред балони, цветя и смях през сълзи, екипът на школото и техните родители изпратиха абитуриентите на випуск 2019 г.

Зрелостниците благодариха на възпитателите и семействата си, за подкрепата през годините. Те поеха по своя път, с гордо вдигната глава, целеустремени и готови да се преборят с трудностите, които им предстоят.

Исмет ИСМАИЛ