Деца и родители от Черноочене майсториха в „Коледна работилница“

Новини

Деца и родители от Дeтска градина „Знаме на мира“ село Черноочене изработиха уникални коледни подаръци, картини и играчки. Инициативата е по проект ,,Коледна работилница“. Всички изработени модели се представиха в Коледната изложба, която се организира от ръководството и учителките.

След представената изложба се осъществи конкурс с награди. На първо място се класира изработката на Зехра Метин, на второ място на Анъл Севгин а на трето място Берфин Салим.

Всички други участници получиха, за награда книжки от ръководството на детската градина.

„Благодарим на всички родители, че са съпричастни в организираните мероприятия на детската градина“, каза директорката на ДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти.

Над 205-те малчугани от детските градини на територията на община Черноочене с нетърпение очакват високия гост. В навечерието на празниците в петък Дядо Коледа ще присъства на детските тържества, за да чуе стихчетата и песните, които малчуганите научиха за празниците.

Появата на Добрият старец ще предизвика истински възторг сред възпитаниците на детските градини. Те чакат с нетърпение скъпия гост да отвори чувала с подаръци.

Най-развълнувани са малчуганите от първите група, които за първи път ще се срещнат с добрият старец.

Исмет ИСМАИЛ