КРИБ връчи приз на община Черноочене за социално отговорна политика

Новини

Община Черноочене беше отличена с приз за социално отговорна политика по време на връчването на годишните награди на работодатели-фирми и общини. Церемонията, инициирана и организирана от КРИБ – Кърджали.
Наградата получи лично кмета на Черноочене Айдън Осман. Той благодари на КРИБ за инициативата за връчване на годишни награди.
„Тук са плеяда от работодатели, които с общините са в правилен синтез. Ние сме в тесни контакти при решаване на проблемите на населението“, заяви при получаването на наградата Айдън Осман.
„Ние в КРИБ – като организация представител на работодателите и бизнеса в България, смятаме, че общините заемат основното място както за водене на социално отговорна политика, така и за създаването на благоприятни условия за бизнес. Напоследък ставаме свидетели как общините работят все по-активно с привличане на средства по програми и проекти, развиват и работят по редица инфраструктурни проекти, околна среда и благоустройство, образование и не на последно място – социалното подпомагане“, подчерта председателят на местната структура на КРИБ Лазар Попов.