В Черноочене децата подариха цветя и песни на майките си

Новини

Малчуганите на най-голямата детска градина в Черноочене ДГ „Знаме на мира“ и тази година подготвиха изненади своите майки по случай Деня на жената. Под ръководството на своите учителки деца във всяка група пяха песни, играха в различни сценки и рецитираха без умора произведения, посветени на майката. Те демонстрираха и танцовите си умения пред своите родители. Превъплътиха успешно в различни герои от приказки и заредиха с положителни емоции своите родители.

Още сутринта празнично украсиха стаите с цветя и балони създадоха допълнително настроение. Майките пък подготвиха кулинарна изложба.

От името на колектива, директорката на градината Елмаз Апти изрази благодарност, че родителите доверяват децата си на тях. Увери ги, че възпитанието на малчуганите им е в сигурни ръце.

Елмаз Апти поздрави майките с празника и използва повода да благодари и на ръководството на Община Черноочене, за оказаното съдействие през годините на  предучилищното образование.

Екип от педагози, квалифицирани медицински кадри и помощник–възпитатели отглеждат и възпитават над 110 деца в ДГ “Знаме на мира”.

Исмет ИСМАИЛ