Над 520 дами в Черноочене участваха в осмомартенско парти

Новини

Над 520 дами от района се събраха на дамско парти организирано от Община Черноочене и създадоха невероятна празнична атмосфера навръх Международния ден на жената – 8 март. Председателят на Общински съвет Бедрие Газиюмер, кметът на общината Айдън Осман, зам.-кметът Ферхад Ферхад и общински съветници бяха сред уважилите дамите и присъстваха на купона.

„Приемете нашата признателност за отдадеността ви, за силата, с която ни подкрепяте в трудните моменти! Бъдете здрави и усмихнати. Вашата жизнерадост и усмивки са необходими и полезни при осъществяването на каузи и идеи, каза председателят на Общински съвет в Черноочене Бедрие Газиюмер.

Кметът на общината Айдън Осман пожела на нежните половинки да бъдат щастливи, обичани, винаги ценени, за да пламти вечно огънят в семейното огнище.

„Тази вечер бъдете далеч от проблемите на ежедневието“, пожела общинският кмет на дамите.

Айдън Осман лично подари на всяка дама по един червен карамфил.

Цветя бяха поднени и от името на Адлен Шевкед – народен представител от Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Нежните половинки нито за миг не оставиха дансинга празен. Те заляха дисководещите с нестихващите искания за песни и музика. Диджеите успяха да удържат успяха и поддържаха високото темпо. Проявата беше добър повод дамите да усетят, че са обичани и да се почувстват специални, защото за тях всеки един признак на нежност и внимание е от голямо значение.

Дамите на Черноочене за пореден път доказаха, че са незаменими както в работата си, така и в развлеченията.