Дядо Коледа зарадва над 230 деца от градините в Чернооченско

Новини

Над 230-те малчугани от детските градини на територията на община Черноочене посрещнаха дългоочакван гост. В навечерието на празниците Дядо Коледа изненада и децата от най-голямата в района детска градина „Знаме на мира” в общинския център. Добрият старец подрани с пристигането си, за да присъства на детското тържество и да чуе стихчетата и песните, които малчуганите научиха за празниците.

Появата на Дядо Коледа предизвика истински възторг сред възпитаниците на детската градина. Децата се събраха около добрия старец, а очите им блестяха от вълнение. Те чакаха с нетърпение скъпия гост да отвори чувала с подаръци.

Най-развълнувани бяха малчуганите от първа група, които за първи път се срещнат с добрият старец. Макар и още много малки те също изненадаха белобрадия старец. Пяха весели коледни песнички, играха и рецитираха стихчета. Подариха му и саморъчно изработените с много усърдие картички.

С днешния празник коледното настроение напълно завладя детската градина. Родители, учители и деца заедно изживяха вълнуващите мигове.

Директорката на ДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти пожела на всички да имат повече надежда, усмивки и топлина в семействата.

Ръководството на Община Черноочене също се погрижи, за да зарадва децата. На всеки от тях раздаде торбичка с вкусни лакомства.