СУ „Христо Смирненски“ в Черноочене изпрати випуск 2017 г.

Новини

С балони, цветя и смях през сълзи екипът на Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене изпрати абитуриентите на випуск 2017 г.

Директорът на школото Иван Стойков отправи пожелание за спорни и благополучни дни на випускниците.

Гост на тържеството беше също кметът на община Черноочене  Айдън Осман. Той заръча на абитуриентите да бъдат смели в постъпките си и много упорити.

„Уроците за вас не свършват с последния учебен ден. От днес пред вас стои голямата предизвикателство на живота“, подчерта Айдън Осман.

Абитуриентите не скриха сълзите си, не скъпяха добрите думи и се вричаха да не се забравят, докато брояха с радостни викове от 1 до 12.

Зрелостничката Елиф Мехмед, която получи специална грамота за успешното си участие в различни международни и национални конкурси, представиха пред учителите и по-малките ученици многото прекарани и хубави моменти в училището. В прочувственото си слово тя благодари на възпитателите и семейството си, за подкрепата през годините.

Зрелостниците поеха по своя път с гордо вдигната глава, целеустремени и готови да се преборят с трудностите, които им предстоят.