Предпразнично ДГ „Знаме на мира“ гостува на Община Черноочене

Новини

В навечерието на новогодишни празници, заедно с преподавателките и директорката на учебното заведение Елмаз Апти, малчуганите от Детска градина „Знаме на мира“ в Черноочене приятно изненадаха ръководството на Общината. Те посетиха кмета на Община Черноочене Айдън Осман, председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер и служителите.Подариха саморъчно изработени новогодишни картички и сувенири. Отправиха своите сърдечни пожелания за здраве и успехи. Децата изнесоха кратка програма с новогодишни стихотворения.
От името на колектива на ДГ „Знаме на мира“, директорката Елмаз Апти изрази благодарност към ръководството на Община Черноочене, че през годините винаги са откликвали на нуждите на детските градини в района. Поздравиха кмета Айдън Осман за получената награда „Най-добър социален партньор – кмет на 2019 година“ присъдена от Синдиката на българските учители към КНСБ.
Кметът на Общината Айдън Осман пожела на децата, учителите и родителите с много усмивки да посрещнат настъпващите новогодишни празници и да е ползотворна новата 2020 година.
Исмет ИСМАИЛ